Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Figuratie Speciala

Simți că ai abilități actoricești ascunse? Ai vrea să le descoperi! Aplică pentru Figurație Specială și ai șansa de a-ți îndeplini dorința! În cadrul unei Figurații Speciale ești cel din spatele actorului. Nu vei avea multe replici de spus dar, când le vei spune, fă-o cu convingere! Fă replicile să conteze!

Dacă reușești să scoți în evidență un anumit talent sau calitate, ești la un pas de a deveni actor.

Așadar, vrem să-ți punem o întrebare: Nu vrei să afli dacă se ascunde în tine un actor extrem de talentat? Dacă vrei să afli răspunsul la această întrebare, aplică mai jos!

 Din momentul în care vei aplica pentru Figurație Specială, noi vom proceda în felul următor:

 - Te vom chema pentru a da câteva probe video

 - Vom trimite profilul tău clienților noștri

 - Te vom invita să participi la filmare

Îți vom oferi venituri pe care cu siguranță le vei considera generoase. Dar nu doar despre asta este vorba. Dacă vei face Figurație Specială vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, vei cunoaște oameni noi, îți vei da seama de ceea ce ești capabil să faci.

Noi îți oferim șansa de a te afirma și de a arăta lumii abilitățile actoricești ascunse. Profită de această șansă, căci nu vei regreta.

Ne-ar face plăcere să fim locul de pornire pentru cariera ta actoricească. Am vrea să fim alături de tine când faci primii pași pe un nou drum. Am vrea să ne mândrim peste ani cu faptul că totul a început de la noi, cu o Figurație Specială.

Crede în visul tău! Lăsă-ne pe noi să ți-l îndeplinim! Avem cu ce și ne și pricepem! Adevărul este că suntem foarte buni în ceea ce facem. În plus, ne place enorm ceea ce facem. Așadar, hai să ne cunoaștem! Aplică acum pentru Figurație Specială!

Alege o parola
Arată parola
Sex
  • Masculin
  • Feminin

Data nasterii
Selecteaza categoriile care te intereseaza
Figuratie Simpla
Figuratie Speciala
Actor (diploma/student actorie)
Model
Dansator
Sportiv
Muzician / Solist
Muzician / Instrumentist
Cascador
Etnic
Copii

Încarcă minim 3 poze

Prima din lista este poza principala
Adauga poze
    Aplica