Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Figuratie Simpla

Ești o persoană spontană? Ai un aspect fizic plăcut? Ți-ar plăcea să apari în filme sau în reclame?  Figurația simplă este biletul tău de intrare în lumea filmelor și a reclamelor.

Dacă ai și talent actoricesc pe lângă aspect fizic și spontaneitate ai posibilitatea să avansezi în roluri mai importante.

 

Vrei sa faci Figurație Simplă? Rolul pe care îl vei primi va fi acela de a face parte din producția unui film, a unei reclame sau a unei emisiuni televizate numai prin prezența fizică sau prin gesturi, fără a avea efectiv o replică. Simplu, nu-i așa?

 

Vino să vorbești cu noi! Vino să ne spui mai multe lucruri despre tine ca să ne dăm seama despre ceea ce ți se potrivește. Dacă vii să ne cunoaștem vei avea parte și de câteva avantaje:

 

Jobul acesta poate fi o bună oportunitate pentru tine de a te face cunoscut, de a-ți descoperi talentul ascuns.

De obicei, acest job are o durată de doar o zi, dar în funcție de proiect durata sa se poate extinde și până la 4-5 zile. Va fi însă un job plăcut, nici nu vei simți că muncești. În plus, există pauze de masă și se oferă catering.

 

Îți dorești să faci Figurație Simplă? Ești pregătit pentru acest job? Iată cum trebuie să procedezi: 

 

Dacă vrei într-adevăr job-ul, fii prompt, întrucât  locurile se ocupă repede. Job-urile de acest gen sunt foarte căutate. Aplică acum pentru Figurație Simplă!