Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Copii

Unii dintre cei mai buni actori sunt....copiii! Și asta pentru că naturalețea, autenticitatea și lipsa inhibițiilor îi fac să vrăjească pur și simplu aparatul de filmat.


Așa că dacă știi că celui mic îi place să interpreteze diverse roluri, este expresiv și atent la indicațiile care i se oferă, este răbdător și curios, dornic să fie implicat în cât mai multe proiecte, este creativ și empatic, astfel încât să poată exprima și emoții negative cum sunt tristețea sau supărarea, dar și emoții pozitive, atunci dă-i șansa de a-și duce la alt nivel aceste calități.


Poate fi începutul unei cariere strălucitoare sau doar un exercițiu de dezvoltare personală care să pună o cărămidă importantă la încrederea adultului de mai târziu.


Aplică gratuit pe site-ul nostru și împreună vom programa o ședință foto sau video. Te vom anunța apoi când este disponibil un job potrivit pentru copilul tău. Îți oferim asigurarea că vom avea cea mai mare grijă ca în timpul proiectelor să se respecte orele de muncă, copilul să nu fie supus unor sarcini dificile, să fie securizat fizic și emoțional. În plus, cerem acordul părinților pentru fiecare pas implicat de proiectul în derulare.


Copilul tău poate fi vedetă în reclame sau filme și poate, astfel, să câștige primii săi bani. Iar dacă se va simți bine în postura de actor, poate fi începutul unei povești de succes, iar noi vom fi mândri să fi contribuit activ la scrierea ei. Nu-ți poți da seama de talentele unui copil decât oferindu-i contextele potrivite în care să și le exprime!