Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Copii

Cel mic îți demonstrează ori de câte ori poate că are talente actoricești? Participă cu mare plăcere la spectacolele de teatru organizate la grădiniță sau la școală? Nu vrea să renunțe la talentele lui actoricești sub nicio formă? Credem că încearcă să îți spună că e timpul să îl aduci la noi!

Copilul tău este foarte creativ? Își aduce la viață ideile într-un mod aparte, se încruntă într-un fel anume când nu i-ai dat ce vrea, râde cu gura până la urechi când te strâmbi sau zâmbește fermecător când te vede? Fă-l fericit prin implicarea lui într-un proiect de casting cu noi.

Iată care sunt pașii care trebuie urmați:

 - Aplică mai jos

 - Il aduci pentru o ședință foto sau video

 - Te anunțăm când există un job

 Știm că orice părinte își face griji pentru copilul său. Tu nu trebuie să-ți faci. Cu noi copilul tău este în siguranță, deoarece:

 - Se respectă orele de muncă

 - Nu este supus unor sarcini grele

 - Se cere acordul părintelui pentru orice

Dacă copilul tău demonstrează că are talent, va avea oportunitatea de a apărea în reclame și de a fi plătit pentru asta. Nu  percepem niciun fel de taxe. Înscrierea este gratuită.

Așadar, înscrie-ți copilul și dă-i șansa de a se face cunoscut. Dacă este selectat de către clienții noștri are satisfacția că a apărut în reclamă, colegii îl vor aprecia și va primi laude. Ce poate fi mai frumos pentru copilul tău?

În plus, faptul că este plătit pentru activitatea lui, îl face să se simtă împlinit. Împlinirea lui te va face și pe tine foarte fericit.

Aplică acum! Permite-ne să facem ceea ce ne place și să-ți ajutăm copilul să devină cunoscut. Orice poveste are un început. Povestea copilului tău poate începe cu noi. Peste ani îți va mulțumi că i-ai oferit o asemenea oportunitate. Scrie împreună cu noi povestea lui!

Alege o parola
Arată parola
Sex
  • Masculin
  • Feminin

Data nasterii
Selecteaza categoriile care te intereseaza
Figuratie Simpla
Figuratie Speciala
Actor (diploma/student actorie)
Model
Dansator
Sportiv
Muzician / Solist
Muzician / Instrumentist
Cascador
Etnic
Copii

Încarcă minim 3 poze

Prima din lista este poza principala
Adauga poze
    Aplica