Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Casting Sportivi

În proiectele video pe care le dezvoltăm, de foarte multe ori avem nevoie de sportivi adevărați, oameni care știu ce înseamnă performanța, munca, pasiunea, truda indiferent că afară sunt 40 de grade sau -10, sacrificiul, victoria, înfrângerea.


Așa că vino în familia noastră pentru a desăvârși munca depusă până acum, pentru a primi recunoașterea și promovarea pe care le visezi. Poți apărea în reclame sau filme și poți avea parte de câștiguri financiare motivante. Calitățile tale ca sportiv își vor spune cuvântul atunci când vei fi propus pentru un rol, indiferent de proiect.


Succesul tău este la un click distanță: te poți înscrie gratuit, iar apoi vei fi contactat pentru o ședință foto în care vom avea grijă să te simți vedetă în adevăratul sens al cuvântului. Apoi trimitem profilul tău clienților noștri și te invităm să participi la proiectele noastre.


Poate fi chiar mai provocator decât pe terenul de sport și suntem siguri că este un univers care te va captiva și te va valida, dându-ți mai multă încredere în forțele proprii. Hai să ne cunoaștem!