Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Casting Modele

Lumea modelingului este una fascinantă, plină de farmec, dar și de riscuri. Pentru că este genul de domeniu în care trebuie să-ți alegi colaboratori serioși, profesioniști, care să pună interesele și integritatea ta pe primul loc. În plus, este foarte important cum îți începi cariera în acest domeniu. Suntem cei care te putem ajuta să ai parte de primele proiecte plătite și să începi crearea unui portofoliu. Clienții noștri au nevoie de modele care să atragă toate privirile, cu atitudine, un aspect plăcut, expresivitate și un zâmbet răpitor.


Poți face parte din proiecte cum ar fi reclame, filme, emisiuni, evenimente sau ședințe foto. De toate acestea ai nevoie pentru a câștiga experiență, pentru a-ți șlefui calitățile, a dobândi aptitudini noi care să te ajute în drumul tău spre succes.


Fără experiențe de început nu poți ajunge la marile proiecte și nu te poți face cunoscut, nu poți câștiga experiență și încredere. Așa că fă primii pași: o ședință foto organizată de noi, care îți va pune în valoare calitățile. Vom media apoi contactul cu clienții care au nevoie de modele pentru proiectele lor, iar apoi poți începe să lucrezi cu adevărat în acest domeniu plin de strălucire.


Înscrierea este gratuită, așa că nimic nu ar trebui să te mai oprească în a ne contacta! Arătă-ne că știi să vrăjești obiectivul foto și că poți spune povești frumoase prin intermediul non-verbalului tău, al frumuseții tale, al ochilor și zâmbetului tău! Mult succes!