Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Casting Figuratie Speciala

Mai întâi de toate, să înțelegem ce presupune figurația specială. Aceasta este necesară pentru a ilustra anumite tipologii de care regizorul are nevoie în proiectul său, exceptând tipologiile obișnuite care sunt încadrate la figurație simplă. Rolurile încadrate la figurația specială presupun și talent actoricesc, astfel de personaje aflându-se în prim plan, uneori având inclusiv replici.


Așadar, dacă simți că ai abilitățile necesare pentru roluri de figurație specială, nu te pierzi în fața camerei, te ajută dicția, poți urma indicațiile regizorale și poți veni cu o notă personală în ceea ce faci, ești în locul potrivit!
Aplică pentru figurație specială, iar noi te vom chema pentru a da probe video. Apoi profilul tău va ajunge la clienții noștri, iar următorul pas este participarea ta la filmări. Așadar, ai toate motivele pentru a da totul în cadrul probelor video pentru a demonstra că lumea actoriei este locul potrivit pentru tine.


Ai șansa să câștigi din ceea ce îți place cu adevărat. În plus, dacă vei ajunge să faci figurație specială îți poți dezvolta abilitățile de comunicare, vei avea ocazia de a cunoaște oameni noi dintr-un domeniu fascinant și astfel îți vei spori șansele de a te afirma și de a învăța.


Ne dorim să te sprijinim în acest demers și sperăm să ne alegi pe noi ca ghizi în această călătorie minunată numită actorie. Suntem dornici să susținem oameni talentați și dedicați, așa că îți creăm contextul necesar pentru a putea crede în visul tău și îți oferim instrumentele necesare pentru a-l duce la îndeplinire.


Hai să ne cunoaștem și să pornim într-o aventură frumoasă împreună! Drumul poate fi presărat cu succese dacă faci alegerea corectă!