Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Casting Figuratie Simpla

Visezi cu ochii deschiși la o carieră în actorie, dar cuvintele se opresc în gât în momentul în care trebuie să spui o replică? Ești însă o persoană spontană, cu un aspect plăcut, deschisă la experiențe noi? Nu lăsa să se irosească aceste calități și începe cu figurația simplă. Vei participa la proiecte media, filme, reclame, emisiuni, fără a fi nevoit să înveți și să interpretezi replici, spărgând astfel o barieră ce părea greu de doborât. Acomodându-te cu acest mediu, cu tot ceea ce presupune o filmare, poți câștiga încredere, experiență și poți ajunge să fii parte din proiecte din ce în ce mai importante, cu o contribuție din ce în ce mai mare.


Așa că hai să ne cunoaștem, povestește-ne despre tine, pasiunile tale și aptitudinile tale pentru a putea crea un profil și pentru a găsi ceea ce ți se potrivește. Ai șansa să ajungi în locuri noi, să cunoști oameni noi, să te afirmi, să câștigi din asta și în plus este exclus să te plictisești de ceea ce faci. Este un domeniu dinamic, iar proiectele sunt diverse și provocatoare.


Un astfel de job te va solicita de la o zi până la 4-5 zile, în funcție de natura proiectului. Nu-ți face griji, vei avea parte de pauze de cafea și mâncare, astfel încât să îți păstrezi energia și concentrarea.


Dacă toate acestea sună interesant pentru tine, înscrie-te gratuit pe site-ul nostru la categoria ”Figurație Simplă”, iar noi te vom chema pentru o ședință foto. Te anunțăm imediat ce sunt job-uri disponibile care considerăm că se potrivesc profilului tău. Este însă o nișă foarte căutată, așa că nu găsi scuze și înscrie-te cât mai curând pentru a nu rata șansa de a schimba cursul monoton al zilelor tale. Te așteptăm cu zâmbete și câteva ponturi pentru a deveni un actor de succes!