Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Casting Dansatori

Dansul nu este pentru oricine, în mod evident. Așa că dacă mișcările tale încing întotdeauna ringul de dans, dacă te trezești bâțâindu-te chiar și pe scaun atunci când auzi muzica, dacă înveți cu ușurință orice mișcare sau sincron, ai ritmul în sânge, înseamnă că trebuie să ne cunoaștem. Iar dacă ai la activ și cursuri de dans este un atuu în plus, iar locul tău este clar alături de noi.


Multe dintre proiectele noastre au nevoie de dansatori, oameni care să plutească pe ritmul muzicii, pe care să-i privești cu plăcere, de la care să nu-ți poți desprinde ochii. Dansul este o formă intensă de comunicare, poate transmite emoții mai puternice decât orice replică de film, așa că este șansa ta de a străluci!


Așteptăm înscrierea ta gratuită, iar apoi te vom contacta pentru proba video. Dă tot ce ai mai bun, pentru că imaginile vor ajunge la oameni care te pot transforma într-o veritabilă stea. Suntem puntea de legătură către o lume fantastică în care cu siguranță îți dorești să pătrunzi. Câștigi bani, experiență, conexiuni, imagine și construiește-ți un portofoliu! Te așteptăm cu drag și multă voie-bună.
P.S.: Poate chiar ne poți învăța și pe noi câțiva pași!