Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Casting Cascadori

Angelina Jolie, Tom Cruise, Jackie Chan, Arnold Schwarzenegger, Kristen Stewart, Sylvester Stallone, Jason Statham, Keanu Reeves, Matt Damon sau Daniel Craig sunt doar câțiva dintre actorii care își fac singuri cascadoriile. Experiența la care au ajuns, miile de ore de filmare, curajul, talentul și dăruirea îi ajută în acest sens.
Însă, sunt foarte multe producții care au nevoie de cascadori profesioniști, oameni cu o pregătire specială pentru cele mai dificile scene, cele mai riscante cadre și cele mai palpitante momente. Cascadoria este o artă care fascinează oamenii, indiferent de vârstă, așa că aceasta este șansa ta de afirmare pe care nu trebuie să o ratezi.

 

Este nevoie de o bună cunoaștere a propriului corp, de coordonare, de tărie psihică, pasiune, echilibru, răbdare, curaj.


Este suficientă o singură apariție pentru ca apoi solicitările să nu se mai oprească, ținând cont de faptul că nu sunt foarte mulți oameni cu aptitudinile necesare.


Ești gata să spui DA provocării? Atunci înscrie-te gratuit pe site-ul nostru, iar noi te vom chema pentru câteva probe video. Demonstrația ta de măiestrie va ajunge la clienții noștri, iar apoi este un singur pas până la succes.


Uimește-ne pe toți și fă-ne să ne dorim să vedem mai mult din ceea ce ți-ai educat corpul să facă, prin multă muncă și determinare!