Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Casting Actori

Fiecare actor cu nume mare are în spate o poveste surprinzătoare, un început cu care se mândrește, despre care povestește în interviuri și care îi inspiră pe actorii aflați la început de drum. Brad Pitt, Leonardo diCaprio, John Travolta, Lindsay Lohan, Wesley Snipes, Jodie Foster, Keanu Reeves, Ben Affleck sunt doar câțiva dintre actorii de renume care și-au început cariera cu apariții în reclame TV. De la proiecte mici spre proiecte uriașe! Dar pentru asta ai nevoie de o echipă care să te susțină și care să te ajute să te faci văzut!


Lucrăm în egală măsură cu actori aflați la început de carieră, precum și cu actori cu experiență, dornici să se implice în proiecte noi. Ne place să vedem actori talentați cum cresc și se dezvoltă sub ochii noștri și suntem fascinați de măiestria actorilor cu experiență, care fac ceva magic din orice rol.


Așa că pornește la drum cu noi și demonstrează că ești genul acela de actor care face diferența, care pare să se fi născut special pentru a străluci pe platourile de filmare. Este șansa ta să demonstrezi că orice rol ți se potrivește mănușă! Orice ascensiune începe de la un vis în care uneori poate doar tu crezi. Dar dacă tu crezi cu tărie, este suficient. Pasiunea, seriozitatea, implicarea și talentul cu siguranță nu pot trece neobservate.

 

Prin intermediul nostru, poți începe un nou capitol din viața ta. Poate fi vorba de o reclamă sau de un rol secundar într-un film, alături de actori mari de la care cu siguranță vei avea ce învăța. Îți poți vedea visul cu ochii doar dacă ești decis să dai tot ce ai mai bun și dacă ești deschis oportunităților ce pot apărea prin intermediul nostru. Suntem practic facilitatori ai succesului tău, dar pentru asta este nevoie să dai câteva probe video. În urma acestora, profilul tău va ajunge la clienții noștri, iar apoi vei putea participa la filmări.

 

Suntem punctul tău de pornire sau continuarea unei povești de succes. Suntem puntea dintre tine și clienții noștri aflați în căutare de oameni talentați pentru proiectele lor. Fiecare dintre noi are acel ceva special care îl poate propulsa în lumina reflectoarelor, dar este foarte important să credem în asta. În plus, contează ca, la început de drum, să-ți asociezi numele cu o echipă profesionistă, recomandată de seriorizatate și rigurozitate în tot ceea ce face.   


Te invităm să te înscrii gratuit, pentru ca mai apoi tu să ai cel mai mult de câștigat! Și nu uita: la final vei regreta mai mult lucrurile pe care nu le-ai făcut, decât cele pe care le-ai realizat! Succes!