Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Actori

Arată-le din ce ești făcut! Demonstrează-le de ce ești în stare! Toți actorii au pornit de la roluri mici. După ce au demonstrat de ce sunt în stare au devenit cunoscuți.

Ai talent actoricesc! Nu rata nicio oportunitate de a-ți afișa talentul. Acesta este secretul pe care vrem să-l împărtășim cu tine. Ține cont de el. Și nu uita: Întotdeauna cineva o să observe acel ceva special pe care doar tu îl ai.

 

Nu contează cu ce începi! Poți începe cu o reclamă sau poate doar cu un rol secundar într-un film. Important e să mergi și să dai tot ce ai mai bun din tine. Fă ceea ce-ți place cel mai mult. Este calea pe care ai ales-o, nu te abate de la ea. Fii prezent oriunde ai oportunitatea de a-ți afișa talentul.

Noi vrem să fim alături de tine pe drumul pe care ți l-ai ales!  Iată ce vom face în drumul spre cariera ta de succes:

 

Pasul 1: Te vom chema pentru a da câteva probe video

Pasul 2: Trimitem profilul tău clienților noștri

Pasul 3: Te invităm să participi la filmare

 

În continuare totul depinde de tine, de cât de mult îți dorești să reușești.  

 

Noi suntem aici pentru a te face cât mai cunoscut. Ne dorim să ai succes și să-ți îndeplinești visul. Important este să ne permiți să te ajutăm.

 

Fă-ți curaj și hai să ne cunoaștem! Arată-ne talentul tău pentru ca noi să-ți arătăm de ceea ce suntem în stare pentru a-l face cunoscut. Suntem o echipă care se străduiește să ducă la bun sfârșit toate proiectele în care se implică.

 

Dă-ne ocazia să-ți demonstrăm acest lucru! Aplică acum mai jos! Înscrierea este gratuită. Nu te costă nimic să încerci să arăți oamenilor din ce ești făcut. Dimpotrivă, ai ocazia să fii plătit pentru asta.