Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Despre Agenția de Casting

Fiecare poveste se conturează datorită personajelor sale. Doar așa capătă culoare, nuanțe, forță, doar așa poate transmite mesaje greu de uitat, doar prin personajele sale o poveste poate face diferența. Așa că bun venit în lumea căutătorilor de stele! Bun venit la AgențiaDeCasting.ro!
                  Din 2012, am creat o echipă pregătită să susțină orice proiect, o echipă care se ocupă de reînoirea constantă a bazei de date. Astfel, în orice moment ne vei contacta, vei putea găsi personajele necesare pentru orice scenariu ți-ai putea imagina. Baza noastră de date cuprinde bebeluși, copii, tineri, vârsta a doua, vârsta a treia, figurație simplă, specială, actori, cascadori, animatori, modele, mascote. La noi locuiește și Moș Crăciun, alături de chelioși, bărboși, rapperi, rockeri, punkeri, cântăreți de muzică populară, tenori, trubaduri, bucătari, gurmanzi, negri, asiatici, romani, animăluțe pregătite să facă față obiectivului de filmat. Putem să vă ajutăm și cu locații, mașini, biciclete, trotinete, role și multe altele.
                  Așa că puteți să dați frâu liber imaginației fără nicio grijă și cu siguranță veți avea parte de o experiență de excepție alături de AgențiaDeCasting.ro. Bineînțeles, avem grijă și de buzunarul tău, pentru a fi mulțumit 100% de colaborarea cu echipa noastră și pentru a reveni de fiecare dată. Doar așa, în jurul nostru, se creează de la an la an o comunitate de succes, frumoasă și bine pregătită!
                  Și pentru că lucrăm foarte mult cu oamenii, iar ei sunt principalul aliat al nostru, ne bazăm pe valori fără de care nu am putea duce la bun sfârșit niciun proiect. RESPECTUL este prima valoare de pe lista noastră. Prețuim oamenii din echipa noastră și suntem atenți la drepturile lor. Avem grijă de toți cei care ne calcă pragul și care ajung prin intermediul nostru în lumina reflectoarelor. Alegem cu grijă persoanele care să fie parte din proiectele noastre și mergem pe mâna celora care împărtășesc aceleași valori cu noi. CORECTITUDINEAeste un alt aspect fără de care nu ne-am putea prezenta în fața colaboratorilor noștri. Corectitudine față de oameni, față de proiectele în care ne implicăm cu pasiune și, nu în ultimul rând, față de noi înșine. La tot acest amestec adăugăm RIGOAREA, atât de importantă atunci când vrei să faci diferența. Într-o lume care ne dezamăgește de multe ori din cauza superficialității, AgențiaDeCasting.ro caută să facă lucrurile ca la carte, cu profesionalism și dedicare. La noi NU ”merge și așa”! EFICIENȚA este o altă calitate a noastră. Nu o spunem doar noi, dar și cei cu care am colaborat de-a lungul timpului. Facem față cu brio (și cu zâmbetul pe buze) tuturor provocărilor, imediat ce acestea apar și nu ne oprim până când nu găsim soluția potrivită pentru tine.
                  Despre noi, mai spun gurile ”rele” că suntem plini de pasiune și creativitate, că suntem foarte uniți și că ne completăm frumos unii pe ceilalți, că suntem workaholici pentru că iubim cu adevărat ceea ce facem, nu ținem cont de weekend-uri sau sărbători pentru că nu ai nevoie de zile libere atunci când ești îndrăgostit de munca ta. Ne bucurăm de fiecare proiect în parte și nu refuzăm nicio provocare! Așa că da, se poate spune că nu avem concurență!
                   Vă așteptăm cu drag la AgențiaDeCasting.ro pentru a vă transforma visurile în realitate!