Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

The Sisters Brothers - sesiunea 2 auditii

Cautam peste 600 de bărbaţi, de tipologii cât mai variate şi în jur de 40 de femei pentru a juca alături de cei patru actori de prim rang de la Hollywood.

Christel Baras se află în România pentru a selecta membrii figuraţiei filmului american "The Sisters Brothers", cu Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly şi Riz Ahmed protagonişti.

 

Remuneratie : 200 ron / zi /persoana/filmare + 100 ron / zi/persoana/fitting.

 Filmarile au loc in perioada 18 august - 15 septembrie ( 1,2 sau 3 zile de filmare)

 

În România se vor filma scenele din cele cinci orașe prin care trec protagoniștii, San Francisco, Oregon City, Jacksonville și orașe de coloniști, așa cum arătau în Vestul Sălbatic: cu corturi, pentru că oamenii ajungeau de peste tot, un Saloon (cârciuma-reper dintr-un oraș din Vestul Sălbatic - n.red), un hotel.

 Protagoniștii filmului The Sisters Brothers sunt surprinși de lumea colorată pe care o întâlnesc în călătoria lor. În 1849, când s-a aflat că există aur în California, o lume întreagă a venit acolo. Goana după aur. Din cauza asta lumea a venit acolo. E ceva incredibil.

 

Cautam 680 de bărbați necesari pentru figurație în total, si vreo 40 de femei. În această cursă pentru aur existau aproape exclusiv bărbați, iar în film vor fi vreo 30 de copii și exact 49 de femei ca figurație.  

În The Sisters Brothers sunt doi frați foarte diferiți. Ei sunt legați prin drama familiei lor. Unul dintre ei, Eli (John C. Reilly ), nu vrea să ucidă, pe când celălalt, Charlie Sisters (Joaquin Phoenix), este un psihopat. Filmul urmărește reabilitarea acestora frați. Filmul este un „road movie”. Mereu pe drum, mereu în mers. Ei fac acest drum ca să o revadă pe mama lor, aflată singură acasă. Ei revin către mama lor, care stă singură. Întoarcerea acasă este, de fapt, mântuirea pe care o caută. Ei revin către mama lor. Aici este punctul tare al regizorului Jaques Audiard, anume că știe să povestească, ca toți regizorii mari. Știe ce are în minte personajul, îi cunoaște psihologia, este capabil să îl urmeze. Asta se întâmplă atunci când ai bine definit ce anume îl animă pe personajul tău. Actorul face partea lui și camera de filmat face restul lucrului. Asta este extraordinar, aici e magia. Acest film răspunde la o experiență umană. În acea epocă, au distrus natura căutând aur. În plus, i-au anihilat pe indieni, au distrus foarte multe, totul pentru a căuta aur. Filmul povestește totul. Nebunia oamenilor pentru a găsi aur, pentru a se îmbogăți.

Aplica acum la acest casting

Alege o parola
Arată parola
Sex
  • Masculin
  • Feminin

Data nasterii
Selecteaza categoriile care te intereseaza
Figuratie Simpla
Figuratie Speciala
Actor (diploma/student actorie)
Model
Dansator
Sportiv
Muzician / Solist
Muzician / Instrumentist
Cascador
Etnic
Copii

Încarcă minim 3 poze

Prima din lista este poza principala
Adauga poze
    Aplica